• Vurderer du å bli hundeeier?

  Informasjonskveld om hva det innebærer å ha hund, hva som er viktig i et hundehold og valg av rase bedømt ut i fra familiesituasjon og aktivitet.

 • Rehabilitering og fysioterapi på hund.

  Ferdig med utdannelsen i juni -2014 hos ReDog (Stefan Rosen/ Anna Holmgren) i Sverige, juni 2014. Har nå skrevet alle eksamenene og spesialarbeidet.
  Praksis gjennomført i januar-14 hos ReDog.
  Yrkesittel: certificert fysioterapaut hund.
  Jobber med rehabilitering og fysioterapi sammen Kitty ved Øya Dyreklinikk og Stav Veterinærsenter. For mer informasjon ta gjerne kontakt.

 • Valpkurs og kurs i hverdagslydighet.

  Vi holder kurs for hundeklubber og andre. Valpekurs 3-6 mnd. Hovedteamet er kontakt trening og relasjon hund/fører samt enkle øvelser som vi trenger i det daglige.
  Hverdagslydighet fra 7 mnd og oppover. Deler gruppen etter alder på hundene. Grunnpilaren er relasjon hund/eier, nye øvelser samt videreutvikling.
  Har også oppfølgingskurs og videregående kurs i lydighet.

 • Brukskurs i spor, rundering og feltsøk.

  Vi holder alle typer brukskurs, nyinnlæring og videreutvikling.Kursene avholdes for hundeklubber og andre interesserte og er fortrinnvis helgkurs.
  Holder også kurs i spor - nyinnlæring for jakthundraser, for å gi fører en bedre forståelse for sporinnlæring.

 • Problemløsning - privat undervisning.

  Har hunden din uønsket oppførsel ? Vi kan tilby hjemmebesøk der vi kartlegger problemene, lager et treningsopplegg med oppfølging.
  Privatundervisning, ønsker du og hunden din et skreddersydd treningsopplegg med egen oppfølging så kan vi lage et treningsprogram for dere. Inneholder da både egentrening og timer med veileder.