Stallplass på Sannø.

Sannø er et lite småbruk sør i Fåvang.Beliggenheten er ca 40 min.kjøring nord for Lillehammer. Vi  har stallplass til 10 hester. Leilighetsvis har vi noen stallplasser ledig for oppstalling over lengere tid. Hestene går ute sammen i flokk min. 8 timer pr.dag.Flokken er godt innarbeidet og rolig. På de kalde månedene( nov-april) har de fri tilgang på tørr høyrundball ute i 3 hekker med nett (slow feeding) på dagtid + grovfôr og kraftfôr på kvelden. 6-8 uker på sommeren (jul-aug), har vi beite tilgang så da får hestene stort sett bare kraftfôr. De resterende mnd blir hestene fôret 3 ganger om dagen med grovfôr samt kraftfôr på kvelden.

På stallen er det et aktivt dressurmiljø, men jevnlige treninger gjennom hele året med både interne og eksterne trenere. Vinterhalvåret har vi booket inn en helg pr mnd. med trening i hall fra fre-søn med muligheter til oppstalling ved ridehallen. Det er også en liten rideskole på stallen 1 dag i uka.

Alle på stallen ha muligheter hallkort (årskort) i en isolert, oppvarmet ridehall på 20x60m som ligger 15.min kjøring fra stallen.I tillegg så har vi en opplyst og jevnig gruset ridebane på stallen på 20x35m. Det er også gode turmuligheter i område med varierende terreng.

Pris pr.01.01.2013   Hest: 2500,-  Ponny:2000,-

Pr.dags dato har vi 2  ledig stallplasser.

For mer informasjon ta gjerne kontakt med oss pr.tlf eller mail.